Goedkoop een powerlijf dankzij korting bij VidaXL

Goedkoop een powerlijf dankzij korting bij VidaXL

Het is makkelijk om je in de winter op te sluiten met een warme trui en een kop chocolade melk en pas weer tevoorschijn te komen wanneer de zon schijnt. Je kan echter ook deze koude maanden gebruiken om jezelf aan een powerlijf te helpen zodat je het voorjaar herboren in gaat. Dat powerlijf krijg je deze winter gemakkelijker dan ooit dankzij de sportartikelen van VidaXL. Sportartikelen die je dankzij onze kortingscode bij VidaXL 10 procent goedkoper in huis haalt!

Je conditie op peil dankzij cardioapparaten

Een powerlijf krijg je niet zonder een goede conditie. Een conditie die je deze winter op peil krijgt dankzij de nieuwste cardioapparaten. Of je nu de hometrainer, de crosstrainer of een loopband koopt met korting bij VidaXL, het belangrijkste is vooral slim te trainen. Onderzoek heeft bijvoorbeeld uitgewezen dat je de resultaten van een workout gigantisch kan verbeteren door te trainen in korte explosies van zware inspanning gevolgd door een langere periode van rustig bewegen. Dit systeem wordt ook wel HIIT of High Intensity Training genoemd. Het is simpel:

* Beginners rennen of fietsen 20 seconden zo hard als ze kunnen, gevolgd door 40 seconden rustig bewegen

* Gevorderden spannen zich 30 seconden extreem in en doen het vervolgens 30 seconden rustiger aan

* De echte atleten spannen zich 40 seconden extreem in en doen het vervolgens 20 seconden rustig aan

Voor elk van de niveau’s herhaal je een ‘set’ 10 keer zodat je in totaal 10 minuten bezig bent. Je begint met 3 minuten opwarmen en eindigt met 3 minuten afkoelen. Onderzoek heeft uitgewezen dat bovenstaande manier van cardio tot wel 9 (!) keer zoveel calorieën verbrandt als traditionele cardio oefeningen. Zo leveren de cardioapparaten van VidaXL veel meer resultaat in veel minder tijd.

Spieren kweken

Hoewel cardio erg belangrijk is voor je uithoudingsvermogen, is het voor een powerlijf vooral belangrijk spieren te kweken. Spieren verbranden namelijk calorieën dus hoe meer spieren, hoe strakker en krachtiger je lijf. Hoewel het als beginnende krachttrainer niet ongewoon is om direct naar de krachtapparatuur te grijpen, ben je beter gediend van wat losse gewichten.

Een halterstang met wat schijven of een goede kettlebell is genoeg om je te helpen met de basis oefeningen voor een powerlijf: De squat, de deadlift, de row en de shoulder press. Wil je ook nog bankdrukken? Dan haal je met korting bij VidaXL een halterbankje dat je snel op weg naar je powerlijf helpt.

Kom nu in vorm met VidaXL

Wanneer je besluit dat je deze donkere tijd van het jaar gaat gebruiken om jezelf in een nieuw powerlijf te hijsen, heeft VidaXL alles wat je nodig hebt. Het wordt echter nog mooier: Je krijgt nu 10 procent korting bij VidaXL met onze aantrekkelijke kortingscode! Bekijk nu zelf de code.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *