Bio HCG

Afvallen hoeft niet lastig te zijn. Bio HCG is de oplossing voor personen die snel en efficiënt willen afslanken. Deze afslankkuur is makkelijk vol te houden en pakt je probleemplekken rechtstreeks aan. Wil jij afvallen met Bio HCG? Ben je benieuwd naar wat het inhoudt en wat de mogelijkheden zijn? Lees dan verder.

Wat is Bio HCG?

Een Bio HCG kuur is vergelijkbaar met de originele HCG Kuur. De werking van deze kuur is gebaseerd op dat van de originele Bio HCG kuur. Alleen bevat het geen hormonen en wordt het niet via injecties ingebracht. HCG (Humaan Chorion Gonadotrofine) wordt in grote hoeveelheden aangemaakt bij zwangere vrouwen. Het maakt hardnekkig vet los en remt je eetlust. Dit zwangerschapshormoon mag officieel alleen door een bevoegd arts worden voorgeschreven en door een bevoegd apotheker worden verstrekt. In de Bio HCG kuren komt er daarom geen HCG voor, maar slechts frequenties van dit hormoon.

Een Bio HCG kuur duurt ongeveer 24 tot 30 dagen. Je neemt dan dagelijks de kuur in en volgt een strikt dieet waarbij je 500 calorieën mag consumeren. Je kan 8-12 % van je lichaamsgewicht kwijtraken op zo een kuur.

Een Bio HCG kuur doet het volgende:

  • onderdrukt je hongergevoel;
  • stimuleert de vetverbranding;
  • beïnvloed waar vet in je lichaam wordt opgeslagen;
  • reinigt je lichaam van afvalstoffen.

Zoals eerder benoemd bevat een Bio HCG kuur geen hormonen en wordt het niet via injecties ingebracht. Je kan de kuur volgen middels ampullen, capsules en sprays. Hierin zitten er frequenties van het HCG hormoon.

Bio HCG ampullen en druppeltjes

In de basisvloeistof van de druppeltjes en ampullen zitten de frequenties van het HCG hormoon. Voor de beste resultaten dien je ze voor het ontbijt onder de tong te houden voor 1 minuut. Daarna mag je hem doorslikken. Eet of drink na het innemen van de kuur niets gedurende de eerste 15 minuten.

Bio HCG Spray

De spray maakt gebruik van hetzelfde principe als de klassieke HCG kuur, echter dan ook zonder het daadwerkelijke HCG hormoon. Je spuit de HCG spray onder de tong zodat de HCG vloeistof door je lichaam wordt opgenomen. Doe dit voor het ontbijt, vroeg in de ochtend.

Bio HCG capsules en tabletten

Heb je liever geen sprays of druppeltjes, dan zijn er ook capsules en tabletten met de Bio HCG kuur. De capsules en tabletten werken op dezelfde manier als de originele HCG kuur, echter wordt er geen gebruik gemaakt van het HCG hormoon.

Tot slot

Bio HCG is een van de meest gebruikte afslankmiddelen in Nederland. Het is ontzettend populair omdat het ook heel effectief is. Enkele leveranciers van de Bio HCG kuur zijn: Mardanti, Elegance Oral 30, Sense Bio HCG, HCG Spray+ en Druppels van Calorietje.

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *