Fitter door gezond biologisch eten en meer beweging

 

fitter-door-gezond-biologisch-eten-en-meer-beweging-art-voor-www-powerlijf-nlHet is wat, we zijn met z’n allen continue opzoek naar oplossingen. We willen slanker zijn, afvallen en alles moet maar efficiënter en praktische ingericht worden. Omdat we veeleisend zijn en het feit dat we verwend zijn raken we langzaam maar zeker de realiteit kwijt en daardoor zien we niet meer wat nou echt een oplossing kan zijn. We grijpen allemaal naar producten die ons zogenaamd helpen met afvallen of fitter voelen. Terwijl de oplossing om je fitter te voelen heel dichtbij ligt. Sterker nog je hebt dit in eigen handen en het enige wat echt werkt is goede voeding in combinatie met voldoende beweging.

Biologisch eten.

Als we het over beweging hebben, heb ik het niet direct over sporten of 3 keer per week naar de sportschool gaan. Maar gewoon het normale bewegen wat je als mens zou moeten doen. Denk hierbij aan wat vaker de fiets pakken, wat vaker een stuk wandelen. Niet voor elke kilometer de auto pakken. Pak wat vaker de trap en wat minder de lift. Natuurlijk is dit helemaal afhankelijk van hoeveel je al beweegt. Er zijn genoeg mensen die in hun dagelijkse werkzaamheden al genoeg bewegen.

Daarom is je voeding de basis en het allerbelangrijkste. Zonder goede gezonde voeding kun je bewegen wat je wilt maar blijf je tegen de stroom in zwemmen. Daarom komt gezond eten op d eerste plaatst. En laat dat nou net het makkelijkste van alles zijn. Ik weet dat je nu denkt “makkelijk?” ja eigenlijk wel. Ga er voor het gemak even vanuit dat je ook hier voor een oplossing zoekt. Zodat je zelf niet hard hoeft na te denken over je dagelijks gezonde maaltijden en hoe je deze moet maken.

Gezond eten kun je door een paar elementen en eisen aan je voeding te stellen. Zo zou je altijd voor verse producten moeten kiezen. Het liefst direct bij de boer vandaan en biologisch. Want alleen dan krijg je het beste van het beste binnen. Dit in combinatie met uitgebalanceerde maaltijden in de vorm van lekkere en alles behalve alledaagse recepten. Zou dit niet geweldig zijn?

Die oplossing is nu binnen handbereik. Heb je weleens een maaltijdbox geprobeerd? Dit is alles wat ik net opnoem en meer. Sterker nog als je voor een 100% biologische maaltijdbox zou gaan, kom je al snel bij het onlangs opgestarte Ekomenu terecht. Deze maaltijdbox bezorger die nauw samenwerkt met Ekoplaza levert 100% biologische maaltijdboxen / menu’s bij je thuis. Het enige wat jij hoeft te doen is deze te koken volgens een simpel stappenplan.

Koolhydraatarm.

Ekomenu neemt het geheel nog een stapje verder. Wanneer je voor de normale menu’s kiest dan eet je al erg gezond. De gerechten zijn tenslotte bedacht door een voedingsprofessional. Dan heeft Ekomenu ook het Koolhydraatarme menu. Dit is perfect voor wanneer je wilt afvallen en nog veel beter dan al die eerdere koolhydraatarme recepten die je al jaren overal kunt vinden. Omdat het bedrijf gebruik maakt van biologische verse ingrediënten eet je niet alleen koolhydraatarm. Maar krijg je van alle andere voedingstoffen de beste kwaliteit binnen in de meest optimale vorm. Erg belangrijk aangezien je enorm gaat minderen op de koolhydraten.

Dit koolhydraatarme menu is in samenwerking met Jasper Alblas gemaakt. Die ken je vast wel van het 7×7 Afslank Receptenboek een ware bestseller in de afvallen branche. Jasper brengt nu dus niet alleen zijn recepten via zijn receptenboeken bij je thuis. Maar ook als fysiek maaltijdbox concept in samenwerking met Ekomenu.

Aangezien je voeding het allerbelangrijkste is is dit zeer waarschijnlijk je beste optie. Niet alleen omdat je nergens anders zo gezond gaat eten. Maar ook omdat het je erg veel gemak brengt. Naast dit gezonde eetpatroon, hoef je er geen boodschappen voor te doen. Laat staan er lang over na te denken en vervolgens nog lang in de keuken te staan. Koken met ene maaltijdbox is een groot gemak maar brengt ook veel andere voordelen zoals een gezond eetpatroon.

Zeker wanneer je opzoek bent naar een koolhydraatarm dieet. Dan was je voorheen altijd verplicht om voor dit soort recepten zelf boodschappen te doen en naar koolhydraatarme recepten opzoek te gaan. Dit hoeft niet meer. Laat Jasper samen met Ekomenu het werk voor je doen, en geniet van de lekkerste koolhydraatvrije gerechten.

 

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *